logotype
logoBrugge

Een geslaagde Paljas Classic

11947616 1489451881372453 7511982708635548834 nTijdens het weekend van 29 en 30 augustus was Dudzele the place to be voor al wie graag eens op een tweewieler springt. Zowel wielertoeristen, moutainbikers als gezinnen konden er hun hartje ophalen tijdens onze tweede Paljas Classic.

Na een lange voorbereiding en verschillende slapeloze nachten voor de voorzitter was het op zaterdagmorgen afwachten of de weergoden ons gunstig gezind gingen zijn. Dat waren ze en we konden dan ook op een mooie opkomst rekenen. Er was zelfs een delegatie uit het verre Limburg! Vol enthousiasme leidden de Trappers alles letterlijk en figuurlijk in goede banen. En was er al eens een probleempje dan werd dat met de glimlach opgelost.

De deelnemers hadden de keuze tussen verschillende afstanden, gaande van 40 tot 150 kilometer. Na een geslaagde rit konden ze met een frisse Paljas nagenieten in de prachtige zaal De Polder.

Foto0437Op zondagmorgen gooide een onweer even roet in het eten. Na regen kwam al snel zonneschijn en ook de eerste wielertoeristen en moutainbikers doken geleidelijk aan op. In de namiddag sloten daar verschillende gezinnen bij aan. Zij genoten onder een stralende zon van een mooie fietstocht met enkele lekkernijen tijdens en na de rit. Daarna was het gezellig napraten op het terras van De Polder.

Het was een geslaagd weekend. Bedankt aan alle medewerkers voor jullie enthousiaste inzet, aan alle sponsors en uiteraard aan alle deelnemers. Afspraak in 2016 op 03 en 04 september. Noteer dit alvast in jullie agenda. Bekijk ook enkele foto's van deze prachtige editie.