logotype
logoBrugge

De Trappers retro: de souper van 1994

Wist je dat De Trappers al sinds 1972 bestaan? Onze vereniging heeft ondertussen een rijke geschiedenis opgebouwd. Vanaf nu duiken we regelmatig eens de archieven in. Het resultaat vind je in deze gloednieuwe rubriek 'De Trappers retro'. We beginnen met de souper van 1994.

Souper 20151029 2

Aperitief 'De Dudzeelse Trappers'

Die ging door op 19 november. Een blik op de menukaart leert dat er een aperitief 'De Dudzeelse Trappers' was. We zijn toch wel eens benieuwd wat dit mysterieuze drankje precies inhield? Zou het even lekker als Paljas geweest zijn? Wat volgde was vrij klassiek: aspergeroomsoep, Normandische tongreepjes, parelhoen en warme appeltaart met ijs.

Disco Venus lokte ongetwijfeld de nodige moves op de dansvloer uit.

De souper dient om de kampioenen in de bloemetjes te zetten en dat was in 1994 niet anders. Enig verschil met nu is dat er toen nog maar één ploeg en dus ook maar één kampioen was. Zijn naam was Franco Marnix.

Vergeet de souper van dit jaar niet!

Honger gekregen van al dat grasduinen in het verleden? Geen nood, op zaterdag 21 november kun je je buikje rond smullen op de souper van dit jaar. Dit is de menu:


Receptie met hapjes en cava , fruitsap of ....
*****
Gratin van mosseltjes en rivierkreeftjes
****
Fazant met appel en peertje
****
Dame Blanche

Rode en witte wijn van het huis en water op de tafel
Alle dranken zijn inbegrepen van 19u tot 23u

Het feestje gaat door in feestzaal 't Zwaluwnest en begint om 19u. Partners, gezinsleden en eventueel vrienden: iedereen is welkom! We vragen wel om je vooraf in te schrijven. De kostprijs is 50 euro voor alle leden en hun gezinsleden en partners. Vrienden en kennissen betalen 60 euro. Overschrijven kan op rekeningnummer BE18 3804 0857 3165 op naam van De Dudzeelse Trappers. Als vermelding gebruik je: souper, naam en aantal personen. Inschrijvingen moeten voor vrijdag 13 november gebeuren. Jij komt toch ook?