logotype
logoBrugge

Souper 2015: een spetterend feestje

F 336

Op zaterdag 21 november zette WTC De Dudzeelse Trappers een feestelijk punt achter het seizoen 2015 met haar jaarlijkse kampioenenviering. Deze ging door in Bistro Het Zaluwnest in Dudzele.

Podiumbeesten in meerdere betekenissen

Dirk Verlinden werd na 30 jaar opnieuw kampioen bij de A-ploeg en dit met 3444 km. Paul Nollet en Dieter Viaene vervolledigden het podium, op respectievelijk de tweede en de derde plaats.

Guido Ongenae reed zichzelf naar de eerste plaats bij de B-ploeg. Hij legde 2851 km af. Franky Delanghe haalde zilver en Frank Janssens brons.

Genoemden toonden dat ze niet alleen kampioen op de fiets maar ook op de dansvloer zijn. Het werd een spetterend feestje. Bekijk hier de foto's.

Seizoen 2016

De leden legden dit seizoen samen maar liefst 85 133 kilometers af. Het bewijst dat de club, die in 1972 door Lucien Debacker gesticht werd, springlevend is. Heb je zelf zin om mee te rijden? Het nieuwe seizoen start midden maart 2016. De ritten gaan door op zondagmorgen, start- en aankomstplaats is traditiegetrouw Gasthof Sint-Jorishof in Dudzele. Jong en oud, man of vrouw, iedereen is welkom! Bovendien kun je drie ritten gratis meerijden om te kijken of het je bevalt. Hou alvast deze website goed in de gaten, meer informatie over het seizoen 2016 volgt binnenkort.