logotype
logoBrugge

Ben jij (opnieuw) van de partij in ons 45ste seizoen?

F 416De feestdagen zijn stilaan achter de rug, hoog tijd om de winterkilootjes er opnieuw af te fietsen. Nog minder dan twee maanden en we beginnen aan het nieuwe seizoen, het 45ste in de geschiedenis van De Trappers. Schrijf alvast 13 maart, de datum van de eerste rit, met rood in jullie agenda!


Het belooft opnieuw een schitterend jaar te worden. De meerdaagse wordt het absolute hoogtepunt. Dit jaar duurt die geen vier maar wel vijf dagen, van 21 tot en met 25 juli. We trekken richting Alpe D'Huez om er de Nederlandse berg om te toveren in de Dudzeelse berg! Wie wil, kan zich nog steeds inschrijven. Maar haast je want de plaatsen zijn beperkt.


Uiteraard is het ook steeds mogelijk om je als lid van De Trappers in te schrijven. Jong en oud, man of vrouw, snel of iets minder ambitieus: iedereen is welkom en dit vanaf 13 jaar. Bij de A-ploeg ga je voor snelheid, bij de B-ploeg is het tempo wat rustiger. De ritten gaan door op zondagmorgen van half maart tot half oktober. De start is telkens aan het clublokaal Gasthof Sint-Joris in de Sint-Lenardstraat te Dudzele. Twijfel je nog? Kom het dan gerust eens uitproberen. Pas na de derde keer moet je beslissen of je effectief lid wordt. Meer weten? Contacteer dan iemand van het bestuur.


Je kan ook eens langskomen op onze nieuwjaarsreceptie. Die gaat op 19 februari door in café-bistro D'Hoogte in het centrum van Dudzele, vanaf 20u tot 21u30. Daar wordt het volledige programma voor 2016 uit de doeken gedaan en kan je alle vragen stellen. Partners zijn van harte welkom.


Nog eentje om alvast op jullie kalenders te plaatsen: op zaterdag 3 en zondag 4 september gaat onze jaarlijkse Paljas Classic door.


Het bestuur wenst aan iedereen een gelukkig en sportief 2016 toe!