logotype
logoBrugge

De Trappers in een pop-up expo rond Brugs sporterfgoed

D 0032 

Tijdschriften, diploma’s, brieven, verslagen, affiches en uitnodigingen, krantenknipsels en foto’s…illustreren het verleden van talrijke sportverenigingen. Ontdek op deze pop-up expo enkele blikvangers en laat je door de ambassadeurs inleiden in het verhaal van (hun) archiefwerk.

Ook De Trappers hebben er een vitrine! Op de foto zie je trouwens enkele Trappers, toen nog in het groen, tijdens één van de edities van de 24u van Blankenberge in de jaren 1970.

EXTRA! Laat je in de fotohoek fotograferen ‘als toen’ en neem deel aan de fotowedstrijd #vliegendestartsporterfgoed. Word jij de winnaar van een exclusief ontbijt op een bijzondere Brugse plek?

Wanneer: 
• zondag 11 september (14u-17u) 
• donderdag 15 september (14u-17u) 
• vrijdag 16 september (14u-17u) 
• zaterdag 17 september (14u-17u) 
• zondag 18 september van (11u-18u) 

Waar: 
Oud politiekantoor, Hauwerstraat 3

Een project van Erfgoedcel Brugge, Stadsarchief Brugge en Sportdienst Brugge in samenwerking met de Koninklijke Hockeyclub Brugge/ Koninklijke Brugse Zwemkring/ Brugse Ijsberenkring/ Koninklijke Brugse Velosport/ Koninklijke Sporting Kring Doven Brugge/ Koninklijke Kruisbooggilde St.Joris en St. Denijs/ Koninklijke Atletiekvereniging Olympic Brugge/ Cercle Brugge Koninklijke Sport Vereniging/ ZVV Cercle Brugge/De Dudzeelse Trappers/ St.Michielsgilde De Hallebardiers/ Judoschool Sen No Sen. Archiefbank Vlaanderen zorgt mee voor ontsluiting van deze verenigingsarchieven.