logotype
logoBrugge

Welkom in het seizoen 2017!

F 936

Het is even windstil geweest. Noem het een korte winterslaap maar hier zijn we terug. We wensen iedereen een gelukkig, gezond en vooral heel sportief 2017 toe! Sommige Trappers zijn al hard aan het trainen: op de mountainbike, op de koersfiets, in de fitness en zelfs op het ijs. Over dat laatste lees je binnenkort meer. Het lijdt geen twijfel dat we met zijn allen in topvorm aan de start van de eerste rit zullen staan. De Welmeister ziet het alvast helemaal zitten, zoals jullie op de foto kunnen zien.

De eerste rit gaat door op zondag 12 maart. We starten om 9u30 aan ons vertrouwde lokaal Gasthof Sint-Joris in de Sint-Lenardsstraat te Dudzele. Noteer dit alvast met stip in jullie agenda!

Het wordt een historische rit want voor het eerst in de geschiedenis van De Trappers zullen er drie ploegen vertrekken. Naast de bestaande A- en B-ploeg komt er een C-ploeg. Deze ploeg is bedoeld voor mensen die beginnen met fietsen of voor degenen voor wie het niet al te snel moet gaan. De maximale snelheid van de C-ploeg is 28 kilometer per uur. Ben je geïnteresseerd of ken je mensen die interesse hebben? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ons dan.

Je kan ook naar onze nieuwjaarsreceptie komen op vrijdag 24 februari van 20u tot 21u30 in zaal De Polder (Stokerij te Dudzele). Deze staat open voor alle leden en hun partners en iedereen die interesse heeft om lid te worden van één van de drie ploegen. Tijdens deze receptie verneem je alles over het komende seizoen. Eén van de hoogtepunten wordt ongetwijfeld de meerdaagse. Van vrijdag 21 tot en met maandag 24 juli gaan we de wind trotseren in het Nederlandse Grou. Inschrijven kan nog steeds maar haast je want de plaatsen zijn beperkt.

Vergeet ook onze Paljas Classic niet! Dit jaar vindt die plaats op 02 en 03 september.

We hopen jullie allemaal even massaal als vorig jaar te zien opdagen!