logotype
logoBrugge

Een prachtige start van het seizoen 2017!

DSC 0002 

Vorige week zondag was het eindelijk zover: onder een welgekomen zonnetje ging het nieuwe seizoen van De Dudzeelse Trappers van start. Er tekenden maar liefst meer dan 60 leden present! Onder hen waren er verschillende nieuwelingen, van harte welkom in onze ploeg!

De wielergarde die begin jaren 1970 onder impuls van Lucien Debacker het levenslicht zag, blijft dus springlevend.

Er werd meteen ook een stukje geschiedenis geschreven want voor het eerst ging er naast de vertrouwde A- en B-ploeg ook een C-ploeg van start. Laatstgenoemde groep is ideaal voor wie pas de koersfiets ontdekt of voor wie graag niet al te snel fietst. De maximale snelheid van de C-ploeg bedraagt 28 kilometer per uur. Voorzitter Patrick D'Hoore leidt er deskundig alles in goede banen. Hij is de geknipte leermeester om alle kneepjes van het vak te leren.

Heb je zelf zin om met De Trappers mee te fietsen? Kom dan op zondag naar Dudzele voor een proefrit. Alle ploegen starten aan het lokaal Gasthof Sint-Joris in de Sint-Lenardsstraat te Dudzele. De starturen van de A- en de B-ploeg vind je via het menu-item Kalender op deze website. De C-ploeg start steeds om 9u30. Je kan ons ook steeds contacteren voor meer informatie.

Het bestuur wenst iedereen een bijzonder mooi seizoen toe!