logotype
logoBrugge

Een fantastisch en sportief 2018 gewenst!

De webredactie heeft even genoten van een winterslaap maar hier zijn we terug. Het bestuur wenst iedereen een heel mooi 2018 toe, vol fietsplezier! Het belooft opnieuw een prachtig seizoen te worden. Zo trekken we dit jaar op meerdaagse naar de Ardennen. Onze uitvalsbasis wordt er het mooie Houffalize. De plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven is de boodschap!

Nieuwjaarsreceptie op 02 maart in Zaal De Polder

De vernieuwingen van het lidmaatschap verlopen vlot. Wie nog zou twijfelen om lid te worden: kom gerust eens langs op onze startvergadering/nieuwjaarsreceptie op vrijdag 02 maart om 19u30 in Zaal De Polder (Stokerij te Dudzele). Bij een glaasje en een hapje krijg je alle praktische informatie. We hopen dat al onze leden aanwezig zullen zijn om samen te klinken op het nieuwe seizoen! Binnenkort volgt een officiƫle uitnodiging.

De Trappers zaten niet stil de voorbije maanden 

De voorbije maanden zaten De Trappers allesbehalve stil. Sommigen zijn al weer druk aan het trainen op hun koersfiets. Anderen houden dan weer de conditie op peil tijdens mountainbiketochten. Op 03 december namen we ook met een grote groep deel aan Bike for Life in de sporthal van Moerkerke. Samen met verschillende andere ploegen uit de omgeving gaven we er het allerbeste op de rollen voor het goede doel. Dit jaar was dat GLEK, een vzw voor kinderen/jongeren die geplaatst zijn in de bijzondere jeugdzorg. Bike for life 2017, onder leiding van Bieke Claes, bracht maar liefst 18 000 euro op. Het was met bijzonder veel plezier dat De Trappers hier hun steentje toe bijdroegen.

F 2200 

En dat we niet alleen met een koersfiets uit de voeten kunnen, bewezen we vorige vrijdag tijdens de jaarlijkse quiz van het Davidsfonds in Dudzele. Tijdens deze goed bezette quiz had de ploeg van De Trappers lange tijd uitzicht op het podium. Uiteindelijk werd het een heel verdienstelijke vijfde plaats, proficiat mannen en vrouwen!