logotype
logoBrugge

Welkom in het seizoen 2019!

F 2679

Het internationale profpeloton komt weer op toerental, nog even en de Vlaamse voorjaarsklassiekers beginnen weer en ook het nieuwe seizoen van De Trappers komt er aan. Het wordt weer een mooi gevuld jaar met uitdagende dagritten, een prachtige meerdaagse in de buurt van Valkenburg en heel veel plezier! Bovendien kan iedereen dit alles doen aan zijn/haar tempo in de A-, B- of C-ploeg.

Je verneemt meer over het nieuwe seizoen tijdens de startreceptie op vrijdag 01 maart om 20u in zaal De Polder (Stokerij te Dudzele). Deze receptie staat niet alleen open voor leden maar ook voor alle ge├»nteresseerden. Bij een hapje en een drankje maak je ongedwongen kennis met onze club. Aarzel dus niet en schrijf je in voor 20 februari via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   

Nu al meer weten? Lees dan even deze tekst over het lidmaatschap. Hopelijk zien we je dan op 01 maart! Weltmeister Franky zal alvast aanwezig zijn!

Oh ja, heb je nog extra truitjes of broeken nodig voor al deze sportieve uitdagingen? Bestaande leden kunnen die nog tot 17 februari bestellen via onze webshop.