logotype
logoBrugge

Trappers maken de voorjaarsklassiekers onveilig

Het klassieke voorjaar zit er bijna weer op. Enkel Luik-Bastenaken-Luik staat nog op het menu. Nog geen tijd voor een eindbalans maar we kunnen nu al terug kijken op prachtige koersen. Mathieu van der Poel ontpopte zich tot de grote ster en ook De Trappers schitterden tijdens verschillende cycloversies van de voorjaarsklassiekers.

Kasseien vreten in de Hel van het Noorden 

Op 13 april rond 7u30 stonden twee kasseispecialisten te rillen van de koude aan de start van Parijs-Roubaix: Patrick Haegebaert en Dieter Viaene. De temperatuur bedroeg nul graden. Voeg daar nog eens een snijdende noordoostenwind die in het nadeel blies aan toe en je weet dat er sprake was van heuse Flandrienomstandigheden. Gelukkig deden de eerste stroken al snel het bloed in handen en voeten terugkeren. Ook de vorm was goed en de kilometers vlogen snel voorbij. Onderweg kon er gerekend worden op de trouwe assistentie van volger Patrick D’Hoore. Na een mooie rit, zonder lekke banden of andere pech, draaiden Patrick en Dieter rond 15u de legendarische wielerpiste van Roubaix op, het einde van een prachtige dag!

Draaien en keren in de Amstel 

Over draaien en keren gesproken, een week later gebeurde dat de hele tijd in de Amstel Gold Race. Trappers van dienst in de prachtige streek van Nederlands Limburg waren Dieter Viaene, Jonas Haegebaert, Nick Martens, Matthias Thoorens, Pieter Vercruyce, Bert De Roo, Freddy Huys, Nele Mispelon, Isabelle Verheire, Daisy Obreno en Sara Lermyte. Patrick D’Hoore speelde opnieuw voor volger. Het werd voor de meesten een heel gesmaakte kennismaking met het schitterende parcours. Dat belooft voor de meerdaagse in juli!

 

IMG-20190423-WA0015

En het is nog niet gedaan! 

Komende zaterdag 27 april nemen er maar liefst 14 Trappers deel aan de zwaarste voorjaarsklassieker van allemaal: La Doyenne alias Luik Bastenaken Luik. De heren rijden de volledige afstand (266 kilometer): Bert De Roo, Jonas Haegebaert, Patrick Haegebaert, Nick Martens, Pieter Vercruyce, Matthias Thoorens en Dieter Viaene. De dames kiezen voor een korter parcours (70 kilometer): Daisy Obreno, Eline Wintein, Sara Lermyte, Isabelle Verheire, Fabienne Pottier, Bernadette Melsens en Conny Bogaert. Veel succes iedereen! Volgers Lode Lermyte en Patrick D’Hoore zullen er alvast voor zorgen dat jullie niets tekort komen onderweg.

IMG-20190423-WA0013